Temperometr
URZĄDZENIE DO POMIARU JAKOŚCI CZEKOLADY
Nasz TEMPEROMETR to przenośne, lekkie urządzenie niedużych rozmiarów przeznaczone do analizy stopnia stemperowania czekolady. Temperowanie to w dużym skrócie proces rozpuszczenia czekolady, chłodzenia i znowu delikatnego podgrzania. Dzięki takiemu procesowi, masło kakaowe zawarte w czekoladzie stabilizuje się, w efekcie czego temperowana czekolada nabiera pięknego połysku i nie rozpuszcza się gdy trzymamy ją w ręku, a gdy ją jemy przyjemnie topi się na naszym języku.
Praktycznie każda dobra firma produkująca wyroby czekoladowe temperuje wcześniej czekoladę. Nasze urządzenie w prosty i przejrzysty dla użytkownika sposób pomaga zapewnić wysoką jakość czekoladowych cukierków, batoników i innych pyszności.
Z naszym Temperometrem pomiar jakości czekolady staje się szybki, pewny, powtarzalny i bardzo dokładny, a dzięki dołączonej do urządzenia aplikacji komputerowej jesteśmy w stanie zrobić dużo więcej żeby nasze czekoladowe produkty spotkały się z wysokim uznaniem.
Więcej o oprogramowaniu do temperometru znajduje się
Dowiedz się więcej klikając w poniższe ikony:
TEMPEROMETR - o temperindeksie
TEMPEROMETR - karta katalogowa

Zachęcamy do kontaktu z naszym specjalistą ds. Temperometru